2024. április 26. 20:35

KezdőlapNE VEDD ELEbből csak jó sülhet ki! 

Ebből csak jó sülhet ki! 

-

Mostantól együttműködik a rallysport legnagyobb hírportálja, a Dirtfish és a legnagyobb adatbázisa és eredményközlő oldala az eWRC. 

Februárban, a Svéd Rally idején elérhetetlenné vált az eWRC oldala, miután tulajdonosa Tomás Wanka bejelentette, hogy nem tudják önerőből tovább működtetni a rendkívül népszerű adatbank és eredményközlő oldalt. 

Az eWRC megszűnése hatalmas veszteség lett volna a globális rallysportnak, azonban ezt a Dirtfish, a rallysport legnagyobb híroldala is így gondolta. A probléma pedig a két oldal partnerségre lépésével oldódott meg. 

“Mint oly sokan a világon, én is rendszeres látogatója vagyok az eWRC oldalnak – mondta Steve Rimmer, a Dirtfish tulajdonosa. – Amikor februárban anyagi okok miatt elérhetetlenné vált az oldal, tennünk kellett valamit. Tomás és a csapata által nyújtott eredményszolgáltatás nélkülözhetetlen a rallysport számára. A világ minden részéről érkező eredmények és az oldalon megtalálható hatalmas adatbank hiánya komolyan érződött a Svéd Rally idején.

Örülök, hogy sikerült megállapodnunk Tomásszal, az eWRC oldal megőrzése érdekében. A jövő sok izgalmat ígér napi és óránkénti tekintetben is. A Dirtfish alaptevékenysége azonban a Rally Iskola működtetése. Több, mint egy évtizede működtetjük Seattle-ben iskolánkat, mely a világ legjobb élményét nyújtja négykeréken. A Dirtfish Média 2020-ban alakult, hogy folyamatos információval segítse a rallysport rajongóit.” 

A Dirtfish és az eWRC önmagában is több millió embert szolgál ki, együtt pedig még hatékonyabb munkára lesz képes a két oldal. 

“Csak az eWRC 142 millió oldalmegtekintést mutathat fel az elmúlt 12 hónap során, így képes óránkon át lekötni a rajongókat. Ha ehhez a számhoz hozzávesszük a Dirtfish.com oldal látogatottságát, akkor egy nagyon komoly számot kapunk. Mindkét oldalon szeretnénk javítani a szurkolók kiszolgálását a kezdőoldaltól a teljes webhelyen át személyre szabottabb, célzottabb kampányokat fogunk bemutatni. A Dirtfish és az eWRC rendkívül erős hangadója lesz a rallysportnak.” 

Tomás Wanka kiemelte Andrea Adamo segítségét a partnerség létrehozásában, és szintén nagyon lelkes a jövőt illetően. 

“Nagyon nehéz döntés volt februárban megszüntetni az oldalt – mondta az eWRC tulajdonosa. – Azonban sajnos nem volt más lehetőségünk. Erős partnert kellett keresnünk, más lehetőségünk nem volt. A Dirtfish nagyon gyorsan reagált a kialakult helyzetre és nagy érdeklődést mutattak. Ráadásul sok látogatónk is írt, hogy próbáljunk meg együttműködni a Dirtfish-sel.

Megpróbálunk, és azt hiszem a Dirtfish a megfelelő partner számunkra. Ahogy Steve is mondta, a jövő nagyon sok izgalmat rejt, rengeteg a tervünk a következő évekre. Különösen köszönöm Andrea Adamo segítségét az üzlet létrejöttében, számára is a rallysport jelenti az életet.” 

Az első változásként a Dirtfish és az eWRC oldalán egyaránt megtalálható a másik oldal linkje, de a tulajdonosok rengeteg változást, fejlesztést ígérnek a jövőben. 

Amikor a rallysport két legnagyobb oldala lép együttműködésre egymással, abból csak jó sülhet ki. 

Forrás:dirtfish.com

Friss