2023. június 07. 13:57
KezdőlapNE VEDD ELKalandos versenyt zárt Vogel Adrienn és Maricsek Miklós

Kalandos versenyt zárt Vogel Adrienn és Maricsek Miklós

-

Féltengelytörés, szuperrali, remek kategóriaeredmény – néhány szóban így foglalható össze Vogel Adrienn és Maricsek Miklós legutóbbi csehországi kalandja. A Roger Racing Team párosa az Agrotec Petronas Rallyn indult Hustopeče környékén, sajnos azonban a hétvége nem úgy alakult, ahogy szerették volna. 

A cseh Orsák Rallysport színeiben induló páros a női kategória első helyét célozta meg, számításaikat azonban egy féltengelytörés húzta keresztbe már az első napon. 

“A kategória első helyéről estünk ki, mert a második gyorsaságin eltört a féltengely. A csapat egész éjszaka dolgozott az autón, így szombaton reggel szuperralival tudtuk folytatni a versenyt. Brutál nehéz volt, rengetegszer kellett ritmust váltani, volt itt minden: hat kilométeres murvás szakasz, nagyon szűk, poros erdei, széles aszfalt, visszafordító, hosszú nyújtott kanyarok, felhordás. Volt is bőven határon autózás, de szerencsére minden komoly momentumot meg tudtunk oldani. Kár, hogy a péntek így alakult, mert szombaton a női kategória első helyén értünk célba” – foglalta össze az eseményeket Vogel Adrienn. 

Navigátora, Maricsek Miklós a történtek ellenére összességében pozitívan nyilatkozott a hétvégéről: 

“Nagyon kijött az, hogy ha gyorsan akarunk menni, akkor annál több minden jön elő, de szépen haladtunk a megoldandókkal. Szombaton fantasztikusat mentünk, megint egy élmény volt Adrit navigálni, egy újabb komoly versenyt teljesítettünk.” 

Vogel Adrienn és Maricsek Miklós legközelebb jövő héten, június 23-a és 25-e között Magyarországon, a Mecsek Rallyn áll rajthoz.

Friss