2024. március 29. 07:38

KezdőlapNE VEDD ELBeteg gyerekek gyógyulását segítette Vogel Adrienn

Beteg gyerekek gyógyulását segítette Vogel Adrienn

-

Július első hétvégéjén Vogel Adrienn nem valamelyik raliverseny kihívásokkal teli gyorsasági szakaszain, hanem egy gyerekeknek szervezett élményprogramon vett részt. 

A Roger Racing Team versenyzője a Mens Életet Alapítvány szervezésében a Drivingcamp, a Mercarius Flottakezelő Kft. és az Emil Frey Magyarország Kft. közös élményautóztatásán mutatta meg súlyos, életet veszélyeztető betegségből gyógyult vagy gyógyuló gyermekeknek, hogy milyen a száguldás egy raliautóban. 

Az “Álomautózás” elnevezésű programban többen is beülhettek Vogel Adrienn mellé, és bár legtöbben ki sem láttak a navigátor üléséből, mégis élvezték a száguldást. 

“Nagyon bátrak voltak mindannyian, nem volt semmi probléma, senki nem kérte, hogy menjek esetleg lassabban vagy óvatosabban. Ahogy láttam és hallottam, mindenki mosolyogva szállt ki mellőlem, nekem ez ugyanakkora élményt jelentett, mint nekik az a néhány percnyi autózás, ami alatt kiszakadhattak a hétköznapi megpróbáltatásokból. Boldog vagyok, hogy részt vehettem ezen a fantasztikus eseményen!” – nyilatkozta Adri az Álomautózás után. 

Kőváry Anett


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss