vasárnap, augusztus 14, 2022
KezdőlapORBVogel Adrienn: Nem volt elég meleg

Vogel Adrienn: Nem volt elég meleg

-

- Hirdetés -

Csehországi versenyhétvégéje után a Peugeot kupa újabb állomásán, a Mecsek Rallyn állt rajthoz Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team párosa a kupa negyedik helyén zárta a kihívásokkal teli futamot. 

A szokatlan időtervben a pénteki nyitónapon az első két gyorsasági után következett a rajtdobogó, majd a lemenő nap fényében indították a második két szakaszt. Szombaton hosszú nap, hat gyorsasági várt a mezőnyre, köztük Adriékra. 

- Hirdetés -

“Az első kör rajtjánál éreztem, hogy az autó hátulja nem volt elég meleg, emiatt csúszkáltunk egy picit, majd belefutottunk Viszló Csabiék balesetébe, segítettünk nekik, szerencsére mindketten jól vannak, hatalmas szerencséjük volt – mondta Vogel Adri.

Lejöttünk etapon, a másik két gyorson nem voltam túl koncentrált, habár az idő így sem volt rossz, mert harmadik időt futottunk.”  

Fotó: Roger Racing
- Hirdetés -

A délutáni második kör aztán fontos tanulságokat hozott a párosnak. 

“Az eredmények is jól láthatóan mutatják, hogy a szűk dobálós erdei utakon vannak problémáim a sebességgel, a másik kettő szélesen közel tudtam menni a srácokhoz. Ez alapján látjuk tisztán, hogy hol kell fejlődnöm, ebben Miki segít majd, ahogy eddig is segített, folyamatosan tolt át a határaimon.

Az autó csodálatos volt, hibamentesen teljesített, boldogok vagyunk ezzel a negyedik hellyel, irány a Barum, ott folytatjuk.” 

Vogel Adri és Maricsek Miki hosszú szünet után legközelebb augusztus végén a legendás Barum Rallyn ül versenyautóba.

A Mecsek Rally 2wd eredményei itt találhatók.

- Hirdetés -

Friss