2024. március 28. 14:23

KezdőlapORBVogel Adrienn: Nem volt elég meleg

Vogel Adrienn: Nem volt elég meleg

-

Csehországi versenyhétvégéje után a Peugeot kupa újabb állomásán, a Mecsek Rallyn állt rajthoz Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team párosa a kupa negyedik helyén zárta a kihívásokkal teli futamot. 

A szokatlan időtervben a pénteki nyitónapon az első két gyorsasági után következett a rajtdobogó, majd a lemenő nap fényében indították a második két szakaszt. Szombaton hosszú nap, hat gyorsasági várt a mezőnyre, köztük Adriékra. 

“Az első kör rajtjánál éreztem, hogy az autó hátulja nem volt elég meleg, emiatt csúszkáltunk egy picit, majd belefutottunk Viszló Csabiék balesetébe, segítettünk nekik, szerencsére mindketten jól vannak, hatalmas szerencséjük volt – mondta Vogel Adri.

Lejöttünk etapon, a másik két gyorson nem voltam túl koncentrált, habár az idő így sem volt rossz, mert harmadik időt futottunk.”  

Fotó: Roger Racing

A délutáni második kör aztán fontos tanulságokat hozott a párosnak. 

“Az eredmények is jól láthatóan mutatják, hogy a szűk dobálós erdei utakon vannak problémáim a sebességgel, a másik kettő szélesen közel tudtam menni a srácokhoz. Ez alapján látjuk tisztán, hogy hol kell fejlődnöm, ebben Miki segít majd, ahogy eddig is segített, folyamatosan tolt át a határaimon.

Az autó csodálatos volt, hibamentesen teljesített, boldogok vagyunk ezzel a negyedik hellyel, irány a Barum, ott folytatjuk.” 

Vogel Adri és Maricsek Miki hosszú szünet után legközelebb augusztus végén a legendás Barum Rallyn ül versenyautóba.

A Mecsek Rally 2wd eredményei itt találhatók.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss