back to top
2024. május 26. 23:02

KezdőlapNE VEDD ELItt a II. ZEG Rally Show nevezési listája - két WRC lesz...

Itt a II. ZEG Rally Show nevezési listája – két WRC lesz a mezőnyben

-

A II. ZEG Rally Show nevezési listáján 61 induló neve szerepel. A 48 licenszes versenyző mellett hatan junior, hárman a showtime kategóriában neveztek, négy versenyző pedig előfutóként vesz részt az eseményen.

Két WRC is lesz a mezőnyben. Schubert István az új, Magyarországon még sosem látott 2021-es Ford Fiesta WRC-vel indul. Csík Zoltán a gyönyörű Subaru Impreza S12 WRC.vel érkezik, amelyet már tavaly is láthatott a közönség.

Itt lesz Csomós Miklós a legutóbb az olaszországi ERC futamon látott Skoda Fabia R5-tel, és Turán Frigyes a Volkswagen Polo GTI R5-tel. Ollés Sasa, Osváth Péter, ifj. Fekete László és Cseh Vilmos szintén R5-ös Fabiával érkezik, és Hyundai i20-ból is lesz kettő, Kovács Antal és Marozsi Zsolt terelgeti majd őket.

Mitsubishi Lancerek, Rally4-es Peugeot 208-asok és Ford Fiesták, és Hoffer Zsolt Rally3-as Fiestája is érkezik a versenyre. BMW-ből hatot is láthat a közönség, és Ladákból is lesz szép számmal, a 2105-től a VFTS-ig terjed a kínálat, köztük olyan csemegékkel, mint Papp Arnie Honda motoros bőven 200 lóerő feletti autója, ami szintén a ZEG Rally Show-n mutatkozik be először.

ZEG

Forrás:zegrally.hu

Friss