2024. április 20. 12:39

KezdőlapORBOrfű: egy új éra kezdete

Orfű: egy új éra kezdete

-

Az idei évben új időszámítás kezdődik Osváth Péter pályafutásában az Orfű Rallyval. 2021-ben az éves értékelés abszolút ötödik helye után új kihívásra volt szüksége a balatonfüredi pilótának, aki továbbra is a Skoda Fabia Rally2 EVO-val és Papp Tamással versenyez majd.

„Azt gondolom, hogy tavaly kihoztuk a lehetőségeinkből a maximumot. – tette közzé közösségi oldalán Osváth Péter. – A fiatalok fokozatosan átveszik az irányítást én pedig úgy vagyok vele, ha már van egy ilyen csúcs technikánk, akkor élvezni akarom a versenyzést. Ezért idén csak olyan futamokon állok rajthoz a magyar bajnokságban, amiket szeretek és külföldre is ellátogatunk majd a csapattal.”

„Mivel a Salgó is szerepel a programunkban, az orfűi futam tökéletes lehetőséget, hogy egy kicsit visszarázódjunk. Az autót az utolsón csavarig átnéztük a télen, amit kellett kicseréltünk rajta. Bakonyát és Árpádtetőt nagyon szeretem, az aszfaltos pályákat tekintve mind a kettő a top5-ben van nálam, ráadásul Tomi miatt már félig hazai pályának minősül nekünk.”

Az Orfű Rallyn a klasszikus mecseki pályák mellett az 1-es rajtszám is apró pluszt jelent az Osváth – Papp kettős számára.

„Ugyan a rajtpozíciónk a tavalyi teljesítményünknek szól, de büszkén viseljük az 1-est, igyekszünk megfelelni neki. A cél az, hogy felszabadultan, fokozatosan gyorsulva végig csináljuk a versenyt, a célban pedig elégedetten szálljunk ki a Skodából.”


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss