back to top
2024. május 08. 06:11

KezdőlapORBZákányi 5,4 pont előnnyel vezeti a Rally3-as bajnokságot 

Zákányi 5,4 pont előnnyel vezeti a Rally3-as bajnokságot 

-

Zákányi János és Vidécz Zsolt nyerte a Rally3-as szezonnyitó Orfű Rallyt, és a Power Stage-n szerzett pontokkal együtt 5,4 pont előnnyel vezetik a bajnokságot. 

Zákányi János és Vidécz Zsolt tegnap nagyszerű tempót mutatva nyert az Orfű Rally Rally3-as mezőnyében, továbbá a Power Stage-n is szerzett 3,6 pontot, amivel 5,4 pont előnnyel vezetik a bajnokságot. 

A második helyen a Takács István-Takács István kettős, míg a verseny harmadik helyén Fábián Lóránt és Ihász László zárt, míg a Power Stage-n egyaránt 5,4 pontot gyűjtöttek, így Takácsék állnak a bajnokság második helyén és Fábiánék a harmadikon 9 pont hátránnyal. 

Téczely Tamás és Bányai Barna a verseny negyedik helyén zárt, de Power Stage pontokat nem gyűjtött, így 16,8 pont hátránnyal a negyedik helyen várhatják a bajnoki folytatást, 1,2 pont előnnyel Geng Bence és Geng Ferenc előtt, akik a versenyen elért eredményük mellé a Power Stage-n is szereztek 1,2 pontot. 

A bajnokság hatodik helyén Magyar Péter és Pap Dániel áll 18 megszerzett ponttal és 21,6 pont hátránnyal Zákányiék mögött, míg a Szabó Zsolt-Lengyel László kettőst 2,4, a Gráber Tamás-Sándor Csaba kettőst pedig 4,8 ponttal előzik meg. 

Békési Richárd és Tóth Gergely a Power Stage-n is szerzett 2,4 pontot, így pontszámban ugyanannyit gyűjtöttek, mint Gráberék. 

A bajnokságban szerzett pontok 

Friss