2024. március 29. 08:11

KezdőlapORBCsomós Mixi és 15 Rally2-es autó a Salgón 

Csomós Mixi és 15 Rally2-es autó a Salgón 

-

A Fafe Rally után Csomós Miklós és Nagy Attila a Salgó Rallyn is indul, azonban ők nem a 15 Rally2-es autóval indulók táborát fogják gyarapítani. 

Csomós Miklós és Nagy Attila legutóbb a Fafe Rallyn egy Skoda Fabia Rally2 evóval indultak és végeztek a 10. helyen, az ERC szezonnyitó után azonban a Magyar Rally Bajnokság első versenyén nem egy Rally2-es autóval, hanem egy Renault Clio Rally5-tel állnak rajthoz. 

A Salgó Rallyn összesen 15 páros vesz részt Rally2-es autóval. Mads Ostberg Citroennel, míg Hadik András-Kertész Krisztián, Bodolai László-Deák Attila és Jagadics Gábor-Tóth Viktor kettősök Forddal, a Klausz Kristóf-Csányi Botond, Vincze Ferenc-Németh Gergely, Osváth Péter-Papp Tamás, Velenczei Ádám-Vánsza Zsolt, Ollé Sándor és lánya, Rebeka, Trencsényi József-Verba Gábor, Tóth Tibor-Szabó József, ifj. Fekete László-Begala Tamás, Német Gábor-Velezdi Eszter és Perge György-Kovács Zoltán párosok Skodával, míg Turán Frigyes és Farnadi Ágnes Volkswagennel áll rajthoz. 

A Peugeot Kupában Hangodi Bendegúz-Bunkóczi László, Trencsényi Vince-Szegedi Máté, Vogel Adrienn-Maricsek Miklós, Viszló Csaba-Szilassy Arnold, Csoma András-Radó István, Vida Péter-Bárdos Péter és Berta László-Császár László duó küzd meg Peugeot 208 Rally4-es autóval. 

Az ORC élmezőnyében Bertalan Márton-Mózes Máté, Rongits Attila-Hannus László, Friedmann Zsolt-dr. Kovács Annamária, Cseri József-Horváth Péter és Petróczy Péter-Nagy Ádám kettősök küzdelme látható majd Mitsubishikkel. 

A mezőny nagy hiányzója Szauer Gergő lesz, aki tavaly a 2WD bajnokság győztese volt. 

A Salgó Rallyn 71 páros indul szombaton.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss