back to top
2024. június 24. 14:52

KezdőlapORBRitmus ASE: Majdnem tökéletes visszatérés!

Ritmus ASE: Majdnem tökéletes visszatérés!

-

Második hellyel és remek versenyzéssel tért vissza a Ritmus ASE színeiben Vincze Ferike, akit Németh Gergely navigálásával csak egy WRC2 világbajnok tudott minimális különbséggel legyőzni az idei első versenyen, a Salgó Rallyn – áll a csapat közleményében.

Ferike komolyan készült a visszatérésre, 3 napot is tesztelt, hogy visszarázódjon, hisz az egy év kihagyás nagyom komoly hátrány egy ilyen mezőnyben. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:

Nem volt könnyű a Vincze-Németh párosnak az elejétől fogva felvenni a versenyt a többiekkel, hisz nagyon hiányoztak a megfelelő magabiztossághoz hiányzó kilométerek. Az autó, bár nagyszerűen volt felkészítve ismét a Korda Racing által, okozott neki meglepetéseket a beállítások terén és nem tudta még 100%-osan magára szabni, így egy nagyon pici bizonytalanság volt a teljesítményében.

Ennek ellenére, vagy éppen ezért nagyszerű az elért eredmény, hisz csak a WRC2 világbajnok Ostberg tudta minimális különbséggel maga mögé utasítani és több szakaszgyőzelmet is bezsebelt. Az új navigátor, Németh Gergely tökéletesen tette a dolgát, jól tudtak együtt dolgozni.

A magyar mezőny is nagyon komoly, az első 6 ember között nagyon picik a különbségek, nem fér bele a hibázás. úgy gondolom, hogy a következő versenyen még jobb is tud lenni Ferike, így nagy bizakodással várjuk a Miskolc környéki versenyt. Köszönjük partnereinknek, akik lehetővé tették ezt az eredményt!

A Ritmus ASE együttműködő partnereinek köszöni a segítséget!

Fotó: MGR Images
– Ritmus ASE –

Friss