2024. április 26. 20:06

KezdőlapORBZsírpapa nem indul, de megjelenik a szervizparkban

Zsírpapa nem indul, de megjelenik a szervizparkban

-

Az előzetes terveknek megfelelően kihagyja a Boldogkő Rallyt Zsírpapa és Mészáros Sándor a Lada VFTS-sel. Várhatóan a Dunakanyar Rallyn is nélkülöznünk kell őket, de jó hír, hogy a Mecsek Rallyn visszatérnek. Zsírpapa addig sem akarja cserbenhagyni a historic mezőnyét, és ígéri hogy ott lesz a versenyen, szurkol, a szervizparkban pedig mindenkinek szívni fogja a vérét. 

„Az a helyzet, hogy nem tudunk menni, mert nincs rá pénzünk – szögezte le Zsírpapa, majd hozzátette: – Fogalmazhatnék körülményesebben is, de akkor is ez lenne a helyzet. Annyit tudok ígérni a szurkolóknak, hogy a Mecsek Rallyn ott leszünk. Azt dobta ki most az agyam, hogy a historic-Eb mezőnyében kéne menni, hátha ki tudom fújni az orrát pár külföldinek a Zsigulival.“

Zsírpapa nélkül azonban nem igazi a rally, ezt ő is tudja és ha már versenyautóval nem is, de civilben ott lesz a versenyen. Már csak azért is, mert nem akarja még nehezebb helyzetbe hozni legnagyobb riválisát, Wirtmannt. 

„Képzeld el, mekkora bajban van most, hogy nem megyek, nem lesz, aki szívja a vérét. De figyelj, lemegyek, megnézem a vagányokat és majd váratlanul megjelenek a szervizparkba, hogy ne érezzék magukat nagyon egyedül.

Fotó: Zsírpapa

Auszmann Gyuszira nagyon kíváncsi vagyok, ő is fenyeget már egy ideje, hogy szétcsapja az arcom a Polonezzel. Meg kis Érdire a Sierrával. Figyelj, ‘naggyon’ jó mezőny lesz a ****ba, hogy nem tudok menni. De ez van. 

A szurkolóknak üzenem, hogy érezzék jól magukat, vigyázzanak magunkra és hajtsák a historicot, ha már én nem tudom őket. 

Puszi a csajoknak, ölelés a családnak. Tudod, a rally családnak is.“

Friss