2024. április 18. 05:45

KezdőlapORBFábián Lóránt hajmeresztő forgása videón

Fábián Lóránt hajmeresztő forgása videón

-

Fábián Lóránt és Ihász László annak ellenére az ötödik helyen áll a Rally3 idei második futamán, Egerben, hogy az első szakaszon egy hatalmas forgást mutatott be. 

Fábián Lóránt és Ihász László nagyszerűen kezdte a Rally3-as szezont márciusban Orfűn, ahol a harmadik helyet szerezte meg a Renault Megane-nal az egyaránt ladás Zákányi János-Vidécz Zsolt, valamint Takács István-Takács István kettős mögött. 

A bajnokság második futama tegnap egy nagy átlagtempójú szuperspeciál szakasszal rajtolt, ahol a BMW-s Békési Richárd és Tóth Gergely volt a leggyorsabb a hondás Guzi János-Somlai Gábor, az ugyancsak BMW-s Baracsi Zsolt-Sóvágó Ádám, a ladás Géczi László-Dudás István Márton duókat megelőzve. 

Az ötödik eredményt pedig Fábián Lóránt és Ihász László érte el, akik egy hatalmas forgást mutattak be egy balos kanyarban. A Renault-s páros szerencséjére az autó nem akadt meg a forgás közben, így minimális időveszteséget okozott csak az incidens, aminek a szurkolók igencsak örültek. A páros 1,5 másodperc hátrányt szerzett csak a mutatványt követően.

A Rally3-as mezőny ma fél 12-től két pályán négy gyorsasági szakaszt teljesít az Eger Rallyn, melyen fél 10-től a Rally2 és a Just4Fun mezőnye kezd.  

A Rally2 mezőnyének ma hat szakaszt kell teljesíteni az aszfaltos futamon. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss