2024. április 27. 07:10

KezdőlapORBZsírpapa celeb lett és díjat kapott a Rallye Rádiótól

Zsírpapa celeb lett és díjat kapott a Rallye Rádiótól

-

Akik látták a Rally Rádió élő közvetítését, az Eger Rallyról, azok már értesülhettek a hírről, hogy Zsírpapa különdíjat kapott a szerkesztő csapattól egy szivacs VFTS formájában. Nekünk azt is elárulta, hogy hová tette. 

„Hallod, olyan meglepetés ért… – kezdte Zsírpapa. – Megyünk fel a gyorsaságira, mert meg akartam nézni Husiékat (Erdélyi Lászlót, Zsírpapa állandóan visszatérő navigátorát, barátját és harcostársát), mert most Tiszákkal ment (egy Kereklámpás Zsigulival).

Meg akartam nézni őket, hogyha nem jól fordulnak, akkor majd tudja szívni a vérüket. 

Megyek fel a gyorsara, jön (Hámor) Iván (a Rallye Rádió szerkesztője), hogy papa, meg tudod várni az első éles autót? Há’ mér várjam meg, majd fent, megnézem. Ddddeeee várd meg, mert (Bögös) Sanyi feltenne pár kérdést és akkor kezdődik a Sport 1-en az élő adás. 

Jó. Megvártam. Közben megmutatták a közvetítőkocsit, bakker, hogy ott milyen felszereltség van, mintha egy tévé stúdióba léptem volna. Gyorsan megkínáltak kávéval. Tisztára úgy éreztem magam, mint egy celeb, pedig még a szót is utálom. Mondom, mi a bánat van itt?

Mondják, hogy most mehetek, megy az élő adás. Sanyi kérdezi, hogy mit csinálok? Jöttem versenyt nézni, majd elővesz valamit, hogy ezt szeretné átadni. Egy szivacs VFTS-t kaptam. Hát hallod, úgy meglepődtem. Meg is hatódtam egy pillanata alatt. De tényleg. Nagyon aranyosak voltak. 

Kérdeztem, hogy miért kaptam? Azt mondják, azért papa, mert te vagy a legnépszerűbb. Azt nem mondom meg, hogy mit válaszoltam, mert tudom, hogy te mindent leírsz, amit mondok, de ezt te sem írnád le. 

Ezúton is szeretném megköszönni az ajándékot és hogy gondoltak rám, tényleg nagyon jól esett. Otthon ki is raktam a tévé alá, ha nincs jó műsor, akkor azt nézem, de ha jó műsor van, szerintem akkor is. 

Figyelj, ilyen ajándékot nem kap akárki, és ilyen műsort sem csinál akárki, csak a Rallye Rádió, aminek egyébként nagyon sok köszönettel tartozunk, hogy így népszerűsítik a rallyt.“

Ha tetszett a Rallye Rádió ötlete, akkor nyomjatok egy like-ot az ő Facebook oldalukon is itt. Szerintünk megérdemlik. 

Friss