2024. március 28. 16:54

KezdőlapORBHivatalos a Rally2 és a Rally3 bajnokság állása – MNASZ hír 

Hivatalos a Rally2 és a Rally3 bajnokság állása – MNASZ hír 

-

Hivatalossá vált az Országos Rally2 és Rally3 Rallybajnokság állása, amelyet az MNASZ, illetve a Rally Szakági Bizottság oldalán is közzétettek. E szerint a Rally2 abszolút értékelést Spindler Jenő és Csizmadia Csaba vezeti, míg a Rally3-ban Zákányi János és Vidécz Zsolt vezeti. 

Hivatalosan is elkészült a Rally2-es bajnokság Eger Rallyt követő állása, mely alapján az abszolút értékelést Spindler Jenő és Csizmadia Csaba 4 pont előnnyel vezeti a bajnoki címvédő ifj. Fogarasi Attila-Toloczkó Péter kettős, valamint 9 ponttal Fekete Gyula és Oláh Róbert/Szegedi Máté előtt. 

A P14/BMW kategóriában két versenyző szerzett eddig pontot, így Kovács Gergő és Csák Alex 4 ponttal előzi meg Ollé Tamást és Schmidt Tamást. 

A P13 kategóriában Bukulya István és Tatara Ákos vezet kilenc eddigi pontszerző között, a második helyen Hinger Dávid és Gyabronka Miklós 3, a harmadikon Kókai Gábor és Szabó Csaba 4 pont hátránnyal áll. 

A P12 kategóriában Zsebe Gábor és Mohácsi László 14 pont előnnyel rendelkezik Baksai László és Erdei Zoltán előtt, míg a harmadik helyen Géringer Zoltán és Tímár Tamás 21 pont hátránnyal áll. 

A Lada Kupában Baksai László és Erdei Zoltán áll az élen, mögötte Jobbágy Péter és Búzás Róbert 6, Fábián Donát és Bencsik István/Paukovics Lilla pedig 8 pontos hátrányban következik. 

A Rally3-ban is hivatalossá vált a sorrend. Az abszolút értékelést Zákányi János és Vidécz Zsolt 10,4 pont előnnyel vezeti a Takács István-Takács István kettős előtt, míg a harmadik helyen Geng Bence és Geng Ferenc 12 pontos hátránnyal állnak. 

A 6/RC4 kategória élén Geng Bencéék állnak, a P11-et ifj. Pothánszky Lásztló és Pothánszky László, a P12-öt Zákányi Jánosék, a P13-at Takács Istvánék vezetik. 

A Rally2-es és a Rally3-as bajnokság hivatalos állása 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss