2024. április 19. 00:44

KezdőlapORBErdélyi keresztben, a nézőknek autózott

Erdélyi keresztben, a nézőknek autózott

-

A 2019-es Szilveszter Rally után a hazai versenyén a Dunakanyar Rally-n ült újból versenyautóba az Erdélyi György – Linszter Erika duó.

„Két oka is van, hogy elindultunk a versenyen, az egyik, hogy a verseny nekünk hazai pálya, a másik pedig, hogy most készül el a Zsiguli, a Hús System a futam előtt három héttel rakta össze a motorunk. Sajnos a sok munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtuk kipróbálni és a versenyen derült ki, hogy gondok vannak a fékkel. A nagymarosi célban beragadt, és amíg forró volt az olaj nem is tudtunk vele mit kezdeni” – kezdte a beszélgetést Erdélyi György, majd hozzátette. „Vasárnap a szuperrally keretein belül visszatértünk, de csak akkor fékeztem, amikor nagyon muszáj volt. A verseny után orvosoljuk ezt a problémát, hiszen szeretnénk még idén menni.”

Egyébként az autó tökéletes volt, Gyuri és Erika pedig a Just4Fan kedvencei lettek, hiszen ahol tehették szórakoztatták a közönséget.

„Nagyon élveztük a versenyt, sok minden megváltozott 2019 óta és vannak olyan dolgok, amik jó irányba mentek el. A verseny egyébként nagyon jól sikerült, ezúton is gratulálok Holecz Kicsy Krisztiánnak a rendezéshez, nagyon ügyesen lekoordinálta az egészet. A közúti baleset ellenére is gördülékenyen ment minden és nagyon gyorsan tudtak reagálni az új itinerre is. Annak ellenére, hogy nem mentem idén és itt is kiestünk az első nap, figyelemmel követem a bajnokságot. Magunk és mások elmondása alapján is eddig ez az év versenye” – zárta a beszélgetést Erdélyi György.

A duó most, hogy újból rákapott az ízére betervezte a Kazincbarcikai versenyt is. Jelen esetben ezt tervezik, aminek csak a munka szabhat határokat.

Köszöni a csapat a partnerek segítségét!

Sári Péter #Rallyhearthu


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss