2024. április 19. 04:31

KezdőlapORBParádés mezőny a Mecsek Rallyn 

Parádés mezőny a Mecsek Rallyn 

-

Megjelent a Mecsek Rally nevezési listája, mely alapján kijelenthető, hogy a program mellett a mezőny is szenzációs lesz.

A Mecsek Rally fantasztikus programjáról már írtunk korábban, de végre a 109 párost tartalmazó nevezési lista is megjelent. 

Mads Ostberg a Dunakanyar Rally kihagyása után Pécsett újra indul, és tavalyi győzelmét ismételheti meg Patrik Barth navigálásával, de a Lengyel Rallyn induló Grzegorz Grzyb is rajthoz áll. 

Ami a magyar versenyzőket Bacsa Tamás és Hanyik Gergely Pécsett debütál Rally2-es autóval, Bútor Róbert és Tagai Róbert pedig a Mecseken indul először a tavalyi baleset után újjáépített Citroen C3 WRC-vel. 

A bajnoki éllovas Vincze Ferenc és Németh Gergely, valamint második helyen álló Velenczei Ádám-Vánsza Zsolt kettős is elindul Pécsett. 

A Mitropa Kupa magyar futamán csak hazai versenyzők állnak rajthoz, míg a Historic Eb nevezési listáját június 17-én publikálják, mivel számukra meghosszabbodott a nevezési időszak.
 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss