vasárnap, október 2, 2022
KezdőlapORBA Mecseken tér vissza Szauer Gergő 

A Mecseken tér vissza Szauer Gergő 

-

- Hirdetés -

Szauer Gergő tavaly megnyerte a Rally1 2WD bajnokságát, azonban idén ennek ellenére nem tudott versenyen indulni. A Mecsek Rallyn azonban visszatér Kerék István navigálásával. 

Az ingyenesen látogatható jövő heti Mecsek Rallyn komoly mezőny áll rajthoz, a nevező Rally1-es mezőnyről már korábban írtunk, azóta pedig kiderült, hogy az előfutók között is komoly nevek tűnnek fel. 

- Hirdetés -

A kamion Európa-bajnok Kiss Norbert, valamint a korábban versenyző, de az utóbbi években már csak televíziós kommentátorként dolgozó Wéber Gábor saját oldalukon jelentették be, hogy elfogadták a Mecsek Rally szervezőinek meghívását és előfutóként indulnak a pécsi futamon. 

A Rally1-es bajnokság idei negyedik versenyén azonban Szauer Gergő is elindul Kerék Istvánnal az oldalán, és Kiss Norberthez, valamint Wéber Gáborhoz hasonlóan egy Toyota GR Yaris autót fog vezetni előfutóként. 

- Hirdetés -

Szauer Gergő tavaly megnyerte a Rally1-es 2WD bajnokságot és második helyen zárta a Peugeot Kupát, az idei évre azonban nem sikerült összetenni a kellő anyagi hátteret, ezért az idei évben nem tudott eddig versenyezni. 

A Mecsek Rally azonban a Mitropa Kupa futama is, aminek mezőnyét főként magyar versenyzők alkotják, de egy S2000-es Skodával a német Thomas Lorenz és Tim Rauber is Pécsre érkezik. 

A Historic Európa-bajnokság nevezési listája egyelőre nem ismert, azonban azt biztosra vehetjük, hogy a magyar bajnokságban is induló ifj. Érdi Tibor és Csökő Zoltán az Eb mezőnyébe is nevezni fog a Ford Sierrával. 

- Hirdetés -

Friss