2024. április 26. 23:17

KezdőlapORBKiss Norbi és Wéber Gábor a Mecsek Rallyn

Kiss Norbi és Wéber Gábor a Mecsek Rallyn

-

Kiss Norbi és Wéber Gábor is versenyautóba pattan a Mecsek Rallyn, ahol egy-egy 260 lóerős Toyota Yaris GR volánja mögött láthatjuk őket a kontroll autóban. A hírek szerint mind a ketten nagyon komolyan veszik a feladatot és igyekeznek igazi rallyversenyzővé válni. 

„Nem állunk meg! Még a következő Kamion Eb-futam előtt, június 23–25-e között az 55. Mecsek Rallyn szerezhetem meg életem első rallys élményeit! – írta Kiss Norbi a közösségi oldalán. – Wéber Gáborral mindketten ott leszünk és két külön kontroll autóval fogunk elmenni a mezőny előtt az összes szakaszon! Felkészülünk, bejárjuk a pályákat, csinálunk saját itinert és navigátoraink is lesznek. Komolyan vesszük! 

Köszönöm a meghívást Markó Tibornak, a rali főszervezőjének és köszönjük a 260 lóerős Yaris GR autókat a GR Motorsportnak. Alig várom már, hogy ott legyünk Pécsett és remélem ott is találkozunk veletek!”

Ezzel egy időben Wéber Gábor közösségi oldalán is megjelent egy hír:

„Jövő héten Kiss Norbival közösen belekóstolunk a rallyzás szépségeibe, ugyanis a legpatinásabb hazai rallyfutam, az 55. Mecsek Rally kontroll autóinak pilótáiként egy-egy 260 lóerős Yaris GR volánjánál teljesítjük a teljes versenytávot a mezőny előtt.

A rally főszervezője és egyben régi jó ismerősöm, Markó Tibi fejéből kipattant ötletnek köszönhetően néhány napra leköltözünk Pécsre, végigcsináljuk a pályabejárásokat, és természetesen itinert is írunk a navigátorainkkal. Mindkettőnk mellett tapasztalt navigátorok ülnek majd, az autóinkat pedig a GR Motorsport biztosítja.”

Friss