2024. április 19. 08:55

KezdőlapORBIfj. Érdi Tibor is nemzeti prioritást kapott – RSB hír

Ifj. Érdi Tibor is nemzeti prioritást kapott – RSB hír

-

Újabb taggal bővült a nemzeti prioritással rendelkező magyar rallyversenyzők listája, amelyet a Rally Szakági Bizottság (RSB) mai közleményében jelentett be. Ifj. Érdi Tiborral együtt immáron nyolc versenyzőnket kezelhetjük kiemelten.

Korábban hét versenyző kapott nemzeti prioritást: Hadik András, a magyar bajnoki cím védője. Csomós Mixi és Klausz Kristóf, a tavalyi második és negyedik helyezett.

A Dunakanyar Rallyt megnyerő Velenczei Ádám. A 2019-es magyar bajnok, ’20-as harmadik helyezett, jelenleg a bajnokságot vezető Vincze Ferenc.

Az idei Horvát Rally magyar sztárja, Bútor Róbert valamint a WRC3 Open kategóriában jelenleg második helyen álló László Zoltán.

Hozzájuk csatlakozott most ifj. Érdi Tibor is, aki Ford Sierra RS Cosworth-tal az idei historic rally Európa-bajnokságot vette célba.

Alább az RSB közleménye olvasható:

Tisztelt Sporttársak!

Szakági közlemény 2022.06.17.

A Rally Szakági Bizottság, az RVSZ 53. oldal, II. mellékletében található nemzeti prioritásos listát a következőképpen frissíti:

Hadik András
Csomós Miklós
Klausz Kristóf
Velenczei Ádám
Vincze Ferenc
Bútor Róbert
László Zoltán
ifj. Érdi Tibor

Budapest, 2022.06.17. Sporttársi üdvözlettel:

Berényi Ákos
Rally szakágvezető

Buna Zoltán, Juhász István, Keszthelyi Róbert, Holecz Krisztián, Rónavölgyi Endre, Bodony Béla
RSB tagok

A korábbi RSB közlemény itt olvasható


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss