2024. március 29. 08:31

KezdőlapORBA jó eredményre éhezik a PSZA Motorsport

A jó eredményre éhezik a PSZA Motorsport

-

Öt párossal vesz részt az 55. Mecsek Rallye-n a PSZA Motorsport csapata, melynek sorában Berta László, Kiscsatári Imre, Helembai Zsolt, Szombathelyi Péter és Zsolna József áll rajthoz, de rajtuk kívül a csapat Csukovics István autóját is szervizeli majd.

A kicsit gyengébbre sikerült Dunakanyar Rally után a PSZA Motorsport egyesülete nagyon éhezik a jó eredményekre és most a kedvenc versenyükön jó alkalom nyílik, hogy visszatérjenek a dobogóra. 

„1.2x-es szorzós verseny a Mecsek Rallye, ezért nagyon kell összpontosítanunk a jó eredmények elérésére. Fontos, hogy sok pontot szerezzenek a srácok, hiszen a szorzó miatt most visszakaphatnak egy kicsit a Vácon elvesztegetettből” – kezdte a beszélgetést Szabó Árpád.

A Berta László – Császár László páros autója helyre lett állítva a lábatlani baleset után, sőt a fiúk már túl vannak a teszten is. Sok új tapasztalatot szereztek a kocsival és várják a versenyt, ahol a Peugeot Kupában nyolc kihívójuk lesz a hétvégén.

A Helembai Zsolt – Holecz László hazai rövid versenye után újra szeretne harcban lenni a P13-as dobogóért. A kategória újra teljes, mindenki a legjobb eredményre hajt, biztosan izgalmas lesz a verseny mindenki számára.

A Kiscsatári Imre – Diós Dániel páros annyira beleszeretett a Honda motoros Ladába a Dunakanyarban, hogy ők sem szeretnék kihagyni a patinás pécsi versenyt. 

„Visszatér a Szombathelyi Péter az orfűi Rally2-es verseny után újra kocsiba ül, most a Just4fan mezőnyét erősíti. Peti számára mindenképpen a tapasztalatszerzés a cél és erre nagyon jó lehetőség van a klasszikus pécsi pályákon” – tette hozzá Árpi.

A Zsolna József – Mangó István duó a Historic Bajnokság E2-es kategóriájában fixen minden versenyen ott van, a pécsi versenyt sem hagyhatják ki.

„Nagyon szeretjük a Mecsek Rallyt, mindig jó emlékekkel mentünk Pécsről haza, ezért is várjuk nagyon a hétvégét” – zárta a beszélgetést Szabó Árpád.

Sári Péter #Rallyhearthu


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss