2024. április 27. 04:42

KezdőlapORBHihetetlen sokan neveztek a Kazincbarcika Rallyra

Hihetetlen sokan neveztek a Kazincbarcika Rallyra

-

Hétvégén rendezik a Kazincbarcika Rallyt, mely a Rally2-es és Rally3-as bajnokság futama is lesz, valamint a Just4Fun és All Stars kategóriában is lehet indulni, és még tesztelni is érkeznek versenyzők.

Összesen 137 páros nevezett a hétvégi Kazincbarcika Rallyra, ahol 52 páros a Rally2-es pontokért küzdenek meg, mellettük pedig 9 Rally1-es páros tesztelni is érkezik az aszfaltos futamra a Just4Fun kategóriában pedig 25-en igyekeznek majd a nézőknek autózni.

A Rally3-as mezőnyben 34 páros küzd meg a bajnoki pontokért, akik mellett 11 páros áll rajthoz az All Stars kategóriában, köztük Csík Zoltán egy Subaru Impreza WRC-vel, valamint az ír Frank Kelly egy Mkii-es Forddal.

A Rally2-es bajnokságban két futam után Peugeot-s Spindler Jenő és Csizmadia Csaba négy pont előnnyel vezet a bajnoki címvédő hondás ifj. Fogarasi Attila-Toloczkó Péter pártos előtt, míg a harmadik helyet Fekete Gyula foglalja el 9 pont hátránnyal.

A Rally3-ban Zákányi János és Vidécz Zsolt 24 pont előnnyel vezet Geng Bence és Geng Ferenc előtt, a harmadik helyen pedig Takács István áll 35,4 pont hátránnyal.

A Kazincbarcika Rally szombaton a miskolci prológgal kezdődik, majd másnap a Sajókaza-Felsőnyárád (5,49 km), a Felsőkelecsény-Szuhogy (12,45 km) és a Teresztenyei elág-Imola (7,2 km) pályákon zajlik a verseny.

Friss