2024. április 28. 00:27

KezdőlapORBKorda Erik szóhoz sem jutott a történtek után

Korda Erik szóhoz sem jutott a történtek után

-

Nagyon peches hétvégét fogott ki a Korda Racing csapata a Mecsek Rallyn, ahol három versenyzője is az élről kényszerült kiállni, és a csapat csupán Vincze Ferenc sorozatban negyedszer megszerzett második helyének örülhetett. 

A Korda Racing négy versenyzővel állt rajthoz a Mecsek Rallyn, közülük Vincze Ferenc és Németh Gergely sorozatban negyedszer lett futam második, míg Foczkó Ákos-Madarász Szabolcs, Vizelli Károly-Tukacs Ákos, valamint Határ Attila és Éhn Dániel egyaránt vezető helyről kényszerült kiállni műszaki hiba miatt. 

„Bíztam abban, hogy a Dunakanyar Rally után, ha nem is sikerül hasonlóan jól szerepelnünk, de képesek leszünk megint jól teljesíteni csapatszinten – mondta Korda Erik a Korda Racing csapattulajdonosa. – Ferikééknek lassan el sem kell indulniuk, örökbe haza vihetik a második helyet… Félretéve a tréfát, remekül teljesítettek, végig a maximumon hajtottak, és ennek lett a jutalma az, hogy a négyből négy ezüst egyelőre aranyat ér a bajnoki összetettben.

A többiekkel kapcsolatban egyszerűen szóhoz sem jutok, ilyen peches hétvégére tán példa sem volt még a csapat történetében. Már az is eszembe jutott, hogy endurocrosszos motorosunk, Hertlik Donoven ledobott balszerencséjét valahol útközben Pécs felé felkaptuk, és magunkkal hoztuk a Mecsek Rallyra. De mindig mondtam, ami nem öl meg, az megerősít, így a következő versenyen, Veszprémben keményen támadunk majd, hogy visszataláljunk a sikerek útjára.”

Friss