2023. február 06. 17:48
KezdőlapORBKállai az interneten készült Kazincbarcikára

Kállai az interneten készült Kazincbarcikára

-

Idei harmadik Rally2-es versenyére készül a Kállai Tamás – Szilassy Arnold duó, akik Kazincbarcikán 18 kihívót kapnak a P12-es kategóriában.

Tamás újra az internet adta lehetőségekből ismerkedett a pályákkal, hiszen nem versenyzett még a borsodi pályákon, de szerencsére rengeteg videó elérhető a megosztókon.

- Hirdetés -

„Újra az ismeretlenben versenyzünk a hétvégén. Korábban egy Rally3-as versenyen indultunk volna ezen a vidéken, de nincs sok jó emlékem róla, mert az első kanyarig sem jutottunk el. De mindig pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz és most azért utazunk Kazincbarcikára, hogy ezeket a dolgokat megváltoztassuk” – árulta el korábbi emlékeit Kállai Tamás.

Erre a versenyre a csapat újra húzott egy merészet és minden olyan problémát kijavított, amit a srácok kértek. Már nagyon bíznak benne, hogy végre tökéletes kocsival vehetnek részt a Kazincbarcika Rally-n.

„Most már lassan kezdem megszokni, hogy minden verseny előtt egy teljesen új autót kapok a csapattól. A versenyek után Petiék mindent megtesznek, hogy az autó hibáit kiküszöböljék, most futóműben, fékben és hajtásban változtattak. Nagyon remélem, most a harmadik versenyre már teljesen összeáll a kép és tudunk egy jót versenyezni és célba is érünk. Ha ez mind meg történik még egy jó eredménnyel is megpecsételhetnénk. A kategóriánk most is brutális, többször ecseteltem már, hogy ami a Rally2 P12-es kategóriájában van, az nagyon durva és most új nevek is csatlakoztak. Tesztelni most sem volt időnk, idén szinte már megszoktuk, hogy az első gyorsasági lesz a teszt. Kicsit félek is tőle, hogy itt nagyon sokat fogunk kapni a többiektől, de meg kell oldanom ezt a problémát is” – zárta a beszélgetést Kállai Tamás.

A II. Kazincbarcika Rally szombaton kezdődik a miskolci salakarénában egy prológgal, majd vasárnap kilenc gyorsaságit kell teljesíteni a párosoknak.

A csapat együttműködő partnereinek köszöni a segítséget!

Sári Péter #Rallyhearthu

Friss