2024. április 20. 11:51

KezdőlapORBBútor Robi visszavett, de csak egy kicsit (videó) 

Bútor Robi visszavett, de csak egy kicsit (videó) 

-

Bútor Róbert és Tagai Róbert a tavalyi Mikulás Rally előtti balesetet követően a Mecsek Rallyn indult először a Citroen C3 WRC-vel, és a népszerű pilóta saját bevallása szerint lehetett volna gyorsabb is, de nem szeretett volna újra kárt tenni az autóban. 

Bútor Róbert és Tagai Róbert éppen a tavalyi Mikulás Rallyra tesztelt, amikor egy kisebb hiba következtében nagyot esett és komoly kárt tett a Citroen C3 WRC-ben. 

A páros ezt követően szinte azonnal belevágott az autó újraépítésébe, ami igen költséges és hosszadalmas volt. 

A kitartás és akarta azonban kifizetődött, hiszen az autó elkészült, így egy tesztet követően a Mecsek Rallyn is sikerült elindulni.

Bútorék a pécsi verseny 10 szakaszából hármon a leggyorsabbak voltak és a verseny negyedik helyén álltak az utolsó szakaszt követően, azonban ezúttal is leadták a menetlevelet azt követően. 

Az R-Sector kisfilmjében Bútor Róbert elárulta, kissé óvatosabban kellett vezetnie a tavalyi baleset után, mert nem szeretett volna ismét kárt tenni Magyarország legkülönlegesebb rallyautójában. 

Bútor azt is elárulta, hogy egy kisebb teszt után a Székesfehérvár-Veszprém Rallyn is indulnak Sébastien Ogier korábbi autójával. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss