2024. április 20. 01:50

KezdőlapORBTavalyi Ford Fiesta WRC érkezett Magyarországra! 

Tavalyi Ford Fiesta WRC érkezett Magyarországra! 

-

Schubert István megvásárolta az M-Sporttól azt a 2021-es Ford Fiesta WRC-t, melyet Adrien Fourmaux a belga Ypres Rallyn vezetett. 

Eddig Bútor Róbert 2019-es Citroen C3 WRC-je számított a legjobb autónak a magyar rallyban, azonban ez megváltozott, Schubert István ugyanis megvásárolta azt a Ford Fiesta WRC-t, melyet Adrien Fourmaux vezetett az Ypres Rallyn. 

Fotó: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Az M-Sport autójánál újabbat gyakorlatilag nem is tudott volna senki sem venni, hiszen a belga versenyen Fourmaux alaposan összetörte az autót a hetedik helyen állva a harmadik szakaszon. 

Az autót a fordos csapat azonban újjáépítette és most Schubert István tulajdona lett. 

Fotó: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Egyelőre nem ismert, hogy hol fog vele versenyezni Schubert, az azonban már biztos, hogy a Székesfehérvár-Veszprém Rallyn egy tavaly vásárolt Ford Fiesta R5-tel áll rajthoz. 

Az R5-ös autó korábban a Ranga Rally Team, Klausz Kristófék tulajdona is volt, később pedig az olasz RB Motorsport, majd a lengyel C-Rally és FastForward csapatban volt. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss