2024. április 19. 14:59

KezdőlapORBOstberg: Pécsett hihetetlen jó szakaszok vannak (videó) 

Ostberg: Pécsett hihetetlen jó szakaszok vannak (videó) 

-

Mads Ostberg csakúgy, mint tavaly Torstein Eriksennel, idén is nyerni tudott a Mecsek Rallyn, ezúttal már Patrik Barth navigálásával. 

Mads Ostberg tavaly Torstein Eriksennel az oldalán rajt-cél győzelmet aratott a Mecsek Rallyn. Idén azonban nemcsak navigátorának személye változott, hiszen ezúttal már Patrik Barth diktálta az itinert, a 2020-as WRC2-es világbajnoknak sokkal jobban meg kellett küzdenie a győzelemért.  

A norvég versenyző az első napot még a második helyen zárta Velenczei Ádámtól és Vánsza Zsolttól 5,9 másodperccel elmaradva, a második napon azonban már az első szakaszon az élre állt és végül 13,9 másodperc előnnyel az élen zárta a versenyt Vincze Ferencet és Németh Gergelyt megelőzve, míg Velenczeiék a harmadik helyen értek célba.

Mads Ostberg az R-Sector által készített kisfilmben dicsérte a mecseki pályákat és a verseny nagyszerű hangulatát is, valamint kiemelte, hogy ezúttal jobban a gázra kellett lépnie, mint azt tette tavaly. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss