2024. április 19. 17:29

KezdőlapORBKategória győzelemmel kezdtek Szilágyi Patrikék

Kategória győzelemmel kezdtek Szilágyi Patrikék

-

Az ORC abszolút hatodik és a 2WD+ első helyén zárta a szezonnyitó Székesfehérvár Rallye-t a Szilágyi Patrik – Kiskuti Adrián duó.

„Nagyon jó versenyt rendeztek Székesfehérváron, élveztük az első pillanattól kezdve. Sokat tanultunk és a végére egész jó tempót tudtunk kiautózni magunkból. Sajnos a mezőnyben kevés vetélytársat találtunk, akikhez érdemben tudtuk volna mérni magunkat, majd a Peugeot Kupások között találtuk meg a helyünket. De ez nem mérvadó, hogy hozzájuk mérjük magunkat. Az ORC-ben papírforma volt, hogy a Mitsubishik mennek elől, nem is akartuk felvenni velük a versenyt. Az abszolút 20. hely körül autóztunk egész hétvégén egy olyan autóval, ami hiába erős, de nehéz és még hátsókerekes is.

Fotó: Sári Péter

A tavalyi Mikulás Rallye-hoz képest már sokkal jobban mentünk murván, ezért abszolút elégedett vagyok. A következő murvás versenyen még egy lépéssel lehetne ezt fokozni. Örülök, hogy az autó kibírta és köszönöm a szervizcsapatnak az egész hétvégi áldozatos munkáját. Nem volt egyszerű, be kellett osztani a dolgokat. Nem lehetett ész nélkül menni, taktikázni kellett. Visszajelzések alapján gyorsan és látványosan kocsikáztunk egész hétvégén. Az ózdi esés óta mindig csak tapogatóztam, most viszont éreztem, hogy tényleg jól megyünk. ORC-ben hatodikok lettünk és a 2WD+ Kupát megnyertük. Jó kezdés volt ez az év elején, folytatás a Salgó Rallyn” – mondta a verseny után Szilágyi Patrik.

Fotó: Sári Péter

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss