2024. április 26. 11:46

KezdőlapORBSzelep: Komoly csatákra számítok a Salgó Rallyn

Szelep: Komoly csatákra számítok a Salgó Rallyn

-

Hét párossal indul a soron következő Salgó Rallyn a Horváth Rally Ase csapata, ORB1-ben, ORB3-ban is indítanak versenyzőket. A csapatvezető komoly csatákra számít. 

„Kemény hétvége elé nézünk a Salgó Rallyn, hiszen nagyon nehéz pályákon zajlanak majd a küzdelmek, bár a Zagyvaróna – Cered az egyik kedvenc pályánk, de jó eséllyel, ezzel sokan vannak még így – monda Németh 16V Péter a verseny előtt. – Ahogy a verseny, a tréning is nehéz lesz, hiszen a komplett mezőny egy napon járhatja le a pályákat.”

Fotó: Sári Péter

„ORB3-ban három párosunk indul, Rácz Gabi már Nyergesújfalun megmutatta, hogy mire képes és bízunk benne, hogy ez most is így lesz. Örülnék, ha ott lennének a dobogón, ahogy Borza Balázst is az elejébe várom. Buris Istvánnak vissza kell vágni az előző versenyen elért negyedik hely után.”

Fotó: Sári Péter

„ORB1-ben a Peugeot Kupában szintén három párossal indulunk. Bertalan Marciék Székesfehérváron megmutatták, hogy képesek a győzelemre, bízom benne ezen a versenyen is ott lesznek a dobogón, bár kihívójuk lesz bőven. Én Nagy Matyival megyek és most már remélhetőleg el tudunk indulni és a kisebbik Szelep is szeretné megmutatni, hogy van helye a kupában.”

Fotó: Sári Péter

„Az ORC-be visszatér Hevesi Norbi, aki az első verseny előtt sérült le. Norbi a gyorsaság mellé látványosan is autózik és szerencsére most a kategóriájában is többen vannak. Jó csatákra számítok a hétvégén.”

Fotó: Sári Péter

Friss