2024. május 02. 22:10

KezdőlapORBElképesztően nagy csapattal várja a Mecsek Rallyt a Horváth Rallye ASE

Elképesztően nagy csapattal várja a Mecsek Rallyt a Horváth Rallye ASE

-

Hazai pályán versenyez a hétvégén a Horváth Rallye Ase csapata, amely tíz párost indít a pécsi Mecsek Rally minden kategóriájában.

„Jön az év versenye, és ha az időjárás beleszól biztosan nagyon kemény lesz – mondta Németh 16V Péter. – Az idei pályák a tempóról és a bevállalásról szólnak és mi ez alapján készülünk. Tíz versenyautót indít az egyesület a Mecsek Rallyn, az ORB2 és az ORB3 bajnokságok előtt az előfutók között ketten is csapatunkat erősítik Kovács Roland és Luczó János személyében.

Fotó: Sári Péter

ORB3-ban négy párosunk megy, Borza Balázs, Rácz Gábor, Buris István és Pazaurek Attila irányításával. Remélem, újra összejön a Rácz – Borza csata a top mezőnyben. ORB1-ben az ORC-ben Matics Misit – WRC ide vagy oda – szintén az elejébe várom, ahogyan a közönség kedvenc BMW-s Hevesi Norbitól is jó eredményre számítok. ORB-ben a Peugeot Kupában a Bertalan Marci a Kupa éléről várja a futamot és én a fiammal Németh 8V Péterrel megyek. Ez egy ilyen családi összejövetel a versenyre. Meglátjuk, majd mit hozunk ki ebből”  

A 2023-as Mecsek Rallye pénteken kezdődik, és szombat délután véget is ér. A párosoknak összesen 12 gyorsasági szakaszt kell majd teljesíteniük. 

Fotó: Sári Péter

Friss