back to top
2024. június 29. 20:23

KezdőlapORBCsomós Mixi és Bútor Róbert is indul a Mecsek Rallyn - Nevezési...

Csomós Mixi és Bútor Róbert is indul a Mecsek Rallyn – Nevezési listák

-

Megjelent a Mecsek Rally minden mezőnyének nevezési listája, melyből kiderült, hogy Svédország helyett Pécsett indul Csomós Mixi, de Bútor Róbert is elhozza Pécsre a Citroen C3 WRC-t. 

Amint azt már közzétettük, a Historic Eb mezőnyében 19 páros áll rajthoz, köztük négy magyar indulóval. 

Azonban most már minden bajnoki mezőny ismertté vált. 

A Historic Ob és Historic Mitropa Kupa mezőnyében összesen 33 páros áll rajthoz, köztük Varga Zoltánnal, Wirtmann Ferenccel. 

Az ORB/ORC és Mitropa Kupa mezőnyét összesen 60 páros alkotja, közülük 16-an indulnak Rally2-es autóval. Ebben a kategóriában az ORB pontversenyét vezető Turán Frigyes mellett Csomós Mixi is rajthoz áll Nagy Attilával, így itt mutatkoznak be az új Skoda Fabia RS Rally2-vel. Pécsi versenyzőként nem hiányozhat a mezőnyből Ranga Péter sem, aki Czakó Janekkel R5-ös Fabiával indul. 

12 gyorsaságin zajlik majd a júniusi Mecsek Rally

Az ORC mezőnyében Bútor Róbert és Tagai Róbert is elindul a Citroen C3 WRC-vel, azonban szokásához híven vélhetően ezúttal is leadja majd a menetlevelét az utolsó szakasz után, hogy ne raboljon bajnoki pontokat az ORC bajnokság állandó indulóitól. 

A csak péntek délelőtt versenyző ORB2-es mezőnyben 11-en, míg az ORB3-ban 24-en állnak rajthoz. 

A verseny szurkolóit továbbá a 7 fős Zwei Takt Memory mezőny fogja szórakoztatni, ahol Trabantokkal állnak rajthoz a versenyzők. 

A verseny pénteken kezdődik és szombat késő délutánig tart.

Nevezési listák

Friss