back to top
2024. október 16. 10:47

KezdőlapORBHangolódjunk együtt a Zemplén Rallyra Csomós Mixiékkel!

Hangolódjunk együtt a Zemplén Rallyra Csomós Mixiékkel!

-

A Csomós Mixi, Nagy Attila kettős a Győr Rallyról hozott újabb kiváló belső nézetes videót, amely egyben már felvezetés a szezonzáró a Zemplén Rallyra is.

Újabb látványos videót tett közzé a közösségi oldalán Csomós Mixi és Nagy Attila, elmondásuk szerint az utolsót az általuk megnyert II. WHB Győr Rallyról. Belső nézetből láthatjuk Mixiéket a Tés–Olaszfalu 2-es, azaz a 7. gyorsaságiról, amit meg is nyertek, méghozzá 1.8 másodperccel Német Gábor és Németh Zsolt előtt.

Mixiék ezzel a videóval hangoltak a szezonzáró Zemplén Rallyra, amelyet október 25–27-én rendeznek meg. Az országos bajnoki címre még négy párosnak van esélye, Csomós Mixiék 157 pontot gyűjtöttek eddig, Turán Friciék 124 ponttal állnak, Velenczei Ádámék 121 pontosak, Német Gáborék pedig ugyancsak lőtávolon belül vannak 112.5 ponttal.

Bármelyikük győz, mindenképpen új bajnoka lesz a szakágnak. A legnagyobb esélye természetesen az éllovas párosnak van, erről Csomós Mixi korábban így fogalmazott a Zemplén Rallyt felvezető sajtótájékoztatón:

„Nagy lehetőség előtt állunk, de mégsem érzünk magunkon nyomást. Élvezzük a helyzetet, hiszen sportemberként nagyon szeretjük a rivalizálást. Minden versenynek úgy állunk neki, hogy nyerni szeretnénk, most viszont a legfontosabb az éves elsőség megszerzése. Elképzelhető, hogy ehhez nem kell futamot nyerni, majd a verseny közben igyekszünk alkalmazkodni az éppen aktuális helyzethez. Természetesen nagyon motivál bennünket, hogy abszolút bajnokok lehetünk, hiszen ez a cím még hiányzik a gyűjteményünkből.”

Friss