back to top
2024. július 27. 02:15

KezdőlapRXMár lehet jegyet venni a nyirádi Rallycross Eb futamra

Már lehet jegyet venni a nyirádi Rallycross Eb futamra

-

Az idei nemzetközi rallycross szezon a Nyirád Racing Centerben kezdődik a Rallycross Európa-bajnokság nyitóversenyével, 2022. május 21-22-én. A Vörös Katlanba már megvásárolhatóak a belépők, szokás szerint elővételben komoly kedvezményekkel.

Három kategóriában összesen 17 különféle jegy vásárolható az eseményre. A rendezvény hat év alatti gyermekeknek (termszetesen felnőtt kísérővel) ingyen látogatható. A nagyobbak és a felnőttek szombatra állóhelyekre szóló egynapos jegyet is vásárolhatnak. Mindkét napra viszont már nem csak álló, hanem ülőhelyi bérleteket is lehet választani, sőt depólátogatással is kombinálható a bérlet.

A vendéglátást, depóbelépést, VIP lelátót és VIP parkolót magában foglaló VIP jegyekből mindkét napra kínálnak napijegyet, és hétvégi bérlet is vásárolható.

A harmadik kategória a parkolójegyeké. A pálya közvetlen közelében található parkolóba mindkét napra váltható parkolójegy is.

A normál belépőjegyeket érdemes korábban megvásárolni, mindegyik jóval kedvezőbb áron kapható, mint helyszíni vásárlás esetén.

Mózer Attila
foto: @World / Red Bull Content Pool

A Rallycross Európa-bajnokság a későn kezdődő nemzetközi rallycross szezon első versenye. A Vb első futama csak július elején lesz Svédországban, így ebben az évben valóban Nyirádon indul a csúcskategóriás autók küzdelme. Két kategória, az Euro RX1 és az Euro RX3 résztvevői indulnak majd a hazai futamokon. Az Euro RX1-ben a korábbi Supercar autók garantálják majd a show-t, az Euro RX3-ban pedig a korábbi Super 1600-as gépek vívnak nagy csatákat.

 

Friss