2024. április 25. 17:45

KezdőlapTEREPRALLYBenediktas Vanagas nyerte a Hungarian Baját

Benediktas Vanagas nyerte a Hungarian Baját

-

Az autós mezőnyben a végig vezető Benediktas Vanagas-Kuldar Sikk páros nyerte a Hungarian Baját. A motorosknál Toni Mulec lett az első.

Egy második idő és egy szakaszgyőzelem, így fejezte be a Hungarian Baját a litván toyotás Benediktas Vanagas, és végül 8 perc 37 másodperces előnnyel, magabiztosan nyerte a versenyt. A második helyen viszont helycsere történt. A Minivel versenyző Joao Ferreira hiába nyerte meg az első szelektívet, még a hármas szelektív neutralizációs részén megálltak és megcserélték a kerekeket az autó bal oldalán. A szabálytalanságnak 3 perces büntetés lett a vége amivel elveszítették a második helyet. Az utolsó szakaszon aztán nagyot csatáztak a lengyel Maluszynskivel, de nem voltak elég gyorsak. A lengyel márkatárs páros 11.5 másodperces különbséggel megszerezte a második helyet, Ferreiráék csak harmadikak lettek.

Hungarian Baja
foto: Hungarian Baja

A negyedik helyen Miroslav Zapletal ért célba a Hummerrel, neki közel 25 perc volt a hátránya. A magyarok sajnos nem fejezték be a versenyt. Csucsék autójából eltűnt az első hajtás, és Lónyaiék sem álltak rajthoz vasárnap.

Hungarian Baja
foto: Hungarian Baja

A motorosoknál Jan Brabec kiesése után Tony Mulec nyert, 13 perc 24 másodprec volt a különbség közte és a második Robert Wallace között. A holland Mirjam Pol lett a harmadik, Hodola Richárd pedig negyedik helyen fejezte be a magyar versenyt.

Hungarian Baja
foto: Hungarian Baja

A quados mezőnyben Juraj Varga lett az első, a T3 kategóriában pedig a spanyol Navarro Santi-Marc Sola duó nyert Can-Am Maverick X3-mal.

Hungarian Baja
foto: Hungarian Baja

Friss