2024. március 28. 20:29

KezdőlapTEREPRALLYEXTREME EEgy versennyel győzte meg csapatát a Veloce új pilótája

Egy versennyel győzte meg csapatát a Veloce új pilótája

-

Miután a tartalék- és fejlesztőversenyzőként nézte végig a szezon nagy részét, Lance Woolridge az utolsó futamon kapott lehetőséget a Veloce Racingtől.

A Jurassic X-Prix-n rögtön felhívta magára a figyelmet, miután egy korai hibát követően ledolgozta a hátrányát a bajnoki dobogósokkal szemben az elődöntőben.

Ezt követően a csapat úgy döntött, a veterán Stéphane Sarrazin helyén neki szavaznak bizalmat a második szezonban.

„Ez egy nagyon jó lehetőség, hogy folytassuk a csapattal, amit egy ígéretes versennyel elkezdtünk. Bár nem jutottunk döntőbe, szerintem tisztán látszott, hogy megvan a tempónk, így van mire alapoznunk 2022-ben.”

„A Veloce Racing egy nagyszerű csapat, nagyon elkötelezett emberekkel a színfalak mögött, így boldogan dolgozom majd velük újra. Christine [GZ, az új csapattárs – a szerk.] nagyon jó munkát végzett tavaly, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy nagy dolgokat érhetünk el közösen.”jelentette ki bizakodóan Woolridge.

Csapatfőnöke, Rupert Svendsen-Cook így értékelt:

„Minden motorsportos sorozatban – de főleg az Extreme E-ben a kiszámíthatatlanság miatt – fontos, hogy évről-évre valami állandóság megmaradjon a csapatban. Nagyon jó, hogy Lance ismét velünk lesz, miután Dorsetben nagyon lenyűgöző teljesítményt nyújtott tavaly.”

„Mindannyian türelmesek voltunk egymással, szóval szeretném kiemelni Lance elkötelezettségét felénk a Veloce iránt, amikor a tartalékversenyzőnk volt. Boldogan adjuk meg neki a teljes versenyülést.”

„Ez az év az eddigi legnagyobb évünk lesz, kíváncsian várjuk, Lance-szel és Christine-nel milyen magasságokba érhetünk el az Extreme E új szezonjában.”


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Forrás:Extreme E

Friss