2024. március 29. 01:14

KezdőlapUTÁNPÓTLÁSHideg Ádám: Csak jó gumi kell az időmérőre is

Hideg Ádám: Csak jó gumi kell az időmérőre is

-

Az FIA gokart Európa-bajnokság utolsó futamára készül Hideg Ádám a Sodikart magyar gyári versenyzője, a HUMDA Academy tagja. A négy futamos bajnokság záró fordulóját az olaszországi Franciacortában rendezik. 

Kiváló eredménnyel és parádés versenyzéssel zárta Hideg Ádám, a Champions of the Future sorozatot két héttel ezelőtt Franciacortában. Az OKJ kategória döntőjében húsz pozíciót javítva jött fel a hetedik helyre, a bajnokságban pedig a 15. helyen végzett. 

Ezt a formáját szeretné átmenteni erre a hétvégére is a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző fiatal tehetség. 

„A pálya megvan, a beállítások megvannak, már csak az kell, hogy az időmérőre is jó gumit kapjunk – mondta Hideg Ádám. – A két hete a döntőben használt szettel kiegyeznék most is. Ez az utolsó Európa-bajnoki futam idén, ezért szeretnék jó eredménnyel zárni, mielőtt visszatérünk a WSK-ba.“

Az FIA gokart Európa-bajnokság záró futamát július 7–10-én rendezik, Franciacortában, Olaszországban. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss