2024. március 29. 08:29

KezdőlapWRCAuriollal versenyezhet Fourmaux

Auriollal versenyezhet Fourmaux

-

Igen komoly névsor került nyilvánosságra, akik indulnak a mexikói Nemzetek Rallyján. A listán egyaránt megtalálhatóak a jelen és a múlt nagy rallysztárjai is. 

A francia csapatból már ismert volt az M-Sport versenyzőjének, Adrien Fourmaux-nak a jelenléte, míg társa Didier Auriol lesz, aki három francia bajnoki címe mellett 1994 rally világbajnoka. 

A spanyol csapatban a Fafe Rally győztese, a 2017-es JWRC és WRC 3 világbajnoka, valamint a 2020-as spanyol murva bajnok, Nil Solans, és a 2019-es és 2020-as spanyol bajnok Pepe Lopez kap helyet. 

Az olasz csapatban Andrea Mabellini és a Fafe Rallyn kitűnően autózó Alberto Battistolli indulhat. 

A német csapatot kissé ismeretlen versenyzők fogják alkotni, az Opel és a Suzuki korábbi gyári versenyzője, Niki Schelle, valamint a tavalyi román aszfaltos bajnok, Sebastian Barbu fogja alkotni. 

A norvégoktól szintén ismert volt már Mads Ostberg indulása, aki mellé a 2015-ös és 2017-es norvég bajnok Eyvind Brynildsen csatlakozik. 

Japán is részt vesz a Mexikói versenyen mégpedig Hiroki Araival és Ishii Hironaoval.  

A finn csapatból Harri Rovanpera, míg a britből Matthew Wilson neve ismert csak eddig, 

Az április 1-3. közötti Nemzetek Rallyjának teljes nevezési listája később kerül nyilvánosságra. A mexikói versenyen összesen 16 szakaszt kell teljesíteni a versenyzőknek, a versenytáv pedig 229,63 km lesz. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss