2024. április 27. 05:00

KezdőlapWRCMillener: Jó lehetőség ez Fourmaux számára 

Millener: Jó lehetőség ez Fourmaux számára 

-

Az M-Sport csapatfőnöke, Richard Millener szerint Adrien Fourmaux mexikói indulása jó lehetőség a francia versenyző számára, hogy formában tartsa magát a WRC kéthónapos szünetében. 

Adrien Fourmaux is rajthoz áll a mexikói Nemzetek Rallyján a hétvégén, ahol Didier Auriol csapattársaként a francia színekért tud harcolni. 

A León központú verseny Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke szerint jó lehetőség, hogy versenyzője a WRC kéthónapos szünetében formában tartsa magát. 

“Elég hosszú szünet van a Svéd Rally és a Horvát Rally között a WRC szezonjában – mondta Richard Millener az WRC hivatalos oldalának. – Éppen ezért szerettük volna, ha Adrien elindul a mexikói versenyen egy Ford Fiesta Rally2-vel. A Nemzetek Rallyja egy érdekes lehetőség a tapasztalatszerzésre egy olyan versenyen, amit Adrien még nem ismer, és így formában is tudja magát tartani.” 

Fourmaux izgatottan várja a hétvégi versenyt. 

“Még soha nem jártam Mexikóban, de mindenki azt mondta, hogy ez egy nagyszerű rendezvény – mondta a francia versenyző. – Hallottam, hogy gyönyörűek a szakaszok, sok a néző, és az ország is nagyszerű. Nagyon várom már a versenyt, örülök, hogy Franciaországot képviselhetem. Örülök, hogy a versenyen a nemzetek sikereiért lehet küzdeni, főleg, hogy csapattársam olyan legenda lesz, mint Didier Auriol.“ 

Az M-Sport versenyzője már a jövőre is koncentrál Mexikóban. 

“Sok jó dologra számíthatunk a Nemzetek Rallyján, amit eddig csak tv-ben követhettem, de a legfontosabb az lesz, hogy tanuljam a szakaszokat a jövő évre készülve.” 

Forrás:wrc.com

Friss