2024. március 29. 00:26

KezdőlapWRCSolberg edzőtáborban járt - videó 

Solberg edzőtáborban járt – videó 

-

Oliver Solberg és navigátora, Elliott Edmondson igyekszik a WRC szünetében is formában tartani magát, így edzőtáborban vettek részt. A fizikai felkészülésről pedig videó is készült. 

“Keményebb, jobb, gyorsabb, erősebb – írta Twitter oldalán Oliver Solberg. – Elliott és én ismét edzőtáborban voltunk, ahol Jara, a fizikai edzőnk segítségével ismét elértük a csúcsot. Kemény ember, de ennek a gyümölcse a pályán elért jó eredmény is.” 

A 20 éves Oliver Solberg idén a Monte-Carlo Rallyn kiállni kényszerült, de Svédországban már sikerült megszereznie a hatodik helyet, amivel a WRC pontversenyének tizedik helyén áll. 

“Az első tábor során még az ismerkedés volt a fő cél, csak kisebb gyakorlatokat végeztettem Oliverrel és Elliottal – mondta Jara. – Most egy kicsit nehezebb, speciális munkát végeztünk. A harmadik tábor még a mostaninál is nehezebb lesz. Nagyon jó olyan sportolókkal dolgozni, akik valóban szeretnek dolgozni a siker érdekében. A fiúk egymást próbálják legyőzni az edzés közben, ami még jobb és eredményesebb munkát eredményez.” 

Solberg idén Dani Sordoval felváltva vezeti a Hyundai Motorsport harmadik autóját Ott Tanak és Thierry Neuville mellett. 

A svéd-brit páros következő versenye a Horvát Rally lesz április 21-24. között, mely egy új verseny lesz számukra. 

A Horvát Rallyn tavaly Thierry Neuville érte el a legjobb eredményt a Hyundai csapatából a harmadik helyet megszerezve a két toyotás, Sébastien Ogier és Elfyn Evans mögött. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss