2024. április 26. 04:45

KezdőlapWRCA Hyundai és az M-Sport is tesztelt már - videó

A Hyundai és az M-Sport is tesztelt már – videó

-

A közelgő Horvát Rally előtt már a Hyundai Motorsport és az M-Sport is tesztelt Thierry Neuville-el és Ott Tanakkal, valamint Craig Breennel hétfőn. 

A Monte-Carlo Rally és Svéd Rally után április 21-24. között következik a Rally Világbajnokság harmadik versenye, a Horvát Rally. 

A szezon első teljesen aszfaltos versenye előtt hétfőn a Hyundai Motorsport Thierry Neuville-lel és Ott Tanakkal, míg az M-Sport Craig Breennel tesztelt. 

A Vrbovsko környékén tesztelő Thierry Neuville tavaly a harmadik helyet szerezte meg Sébastien Ogier és Elfyn Evans mögött Horvátországban, míg a szezont a harmadik helyen zárta. A belga versenyző számára az idei év egy hatodik helyezéssel kezdődött a Monte-Carlo Rallyn, majd a Svéd Rallyn a második helyezést érte el, így a vb pontversenyben 14 pont hátránnyal Kalle Rovanpera mögött a második helyen áll. 

Craig Breen tavaly még a Hyundai versenyzőjeként a nyolcadik helyen zárta a horvát versenyt, majd az év végi nyolcadik helyezés után az M-Sporthoz igazolt, ahol azonnal egy harmadik helyezéssel kezdett a Monte-Carlo Rallyn, majd még egy pontot gyűjtve Svédországban a pontverseny hetedik helyéről várja a Horvát Rallyt. 

A Toyota Gazoo Racing versenyzői szintén a napokban kezdik el a felkészülést a Rally Világbajnokság harmadik versenye előtt. 

A Horvát Rallyn 20 gyorsasági szakasz és 291,84 km versenytáv vár a 66 nevezőre, akik között Bútor Róbert és László Zoltán is jelen lesz. 

Friss