2024. április 25. 08:41

KezdőlapWRCBreen megautóztatta a horvát minisztert 

Breen megautóztatta a horvát minisztert 

-

Az M-Sport versenyzője, Craig Breen egy teszt során megautóztatta a Ford Puma Rally1-gyel a horvát turisztikai és sportminisztert, Nikolina Brnjacot. 

A Rally Világbajnokság következő, idei harmadik futamát Horvátországban rendezik április 21-24. Között, ez alkalomból pedig a horvát turisztikai és sportminiszter különleges pillanatokat élhetett át, ugyanis az M-Sport versenyzője, Craig Breen megautóztatta egy teszten. 

A Karlovac környékén tartott autóztatást követően Nikolina Brnjac hatalmas mosollyal az arcán elárulta, hogy idegessége helyét gyorsan az izgalom vette át az ír versenyző mellett. 

“Kezdetben kicsit féltem, mert először ülhettem versenyautóban – mondta a horvát miniszter. – Amikor azonban láttam, hogy Craig mindent mozdulását uralja az autónak, akkor már élveztem minden pillanatot és egy fantasztikus érzés kerített hatalmába. Egy életre szóló élmény volt.” 

Craig Breen elárulta, ő is élvezte az autóztatást. 

“Ez az útszakasz nagyszerű hely volt arra, hogy a miniszter asszony belekóstoljon a rallyba, különösen egy modern, Rally1-es autóval – mondta az ír versenyző. – Kezdetben félt kicsit, mert nem tudta, hogy mire számítson. Amikor azonban elindultunk a szakasz felé, már ellazult kissé. Néha mondta, hogy lassítsak, de sikerült megnyugtatni, hogy minden rendben van. Kicsit lassítottam, de amikor láttam, hogy már élvezi az utazást, ismét gyorsítottam.” 

A Horvát Rallyt, melyet április 21-24. között rendeznek, Craig Breen a vb hetedik helyéről várhatja. 

Friss