2024. április 19. 21:49

KezdőlapWRCBreen és Ostberg is kiesett a Sanremo Rallyn 

Breen és Ostberg is kiesett a Sanremo Rallyn 

-

A hétvégi Sanremo Rallyn már sem Craig Breen, sem pedig Mads Ostberg nincs versenyben, miután mindketten motorhiba miatt kényszerültek kiállni Rally2-es autóikkal. 

Hétvégén rendezik a Sanremo Rallyt Olaszországban, melyen Craig Breen a Horvát Rallyra egy Ford Fiesta Rally2-vel, míg Mads Ostberg a Boldogkő Rallyra egy Citroen C3 Rally2-vel szeretett volna készülni. 

A Salgó Rallyt megnyerő norvég-svéd Mads Ostberg és Patrik Barth csupán három szakaszt tudott pénteken teljesíteni, ami után a 12. helyet foglalta el a versenyt vezető Andrea Crugnola-Pietro Elia Ometto páros mögött 44,2 másodperc hátránnyal. A negyediken azonban már nem állt rajthoz, miután a Citroenben motorhiba lépett fel. 

Az ír Craig Breen és navigátora, John Rowan az első napot még az ötödik helyen zárta Crugnola mögött17 másodperces hátránnyal, majd a ma délelőtt mégy egy helyet javítva már a dobogó közelébe került, azonban a szombati második szakaszon kénytelen volt ő is kiállni a Ford Fiesta Rally2-vel, ugyancsak motorhiba miatt. 

Craig Breen legközelebb a Rally Világbajnokság harmadik versenyén, a Horvát Rallyn áll rajthoz, míg Mads Ostberg a Magyar Rally Bajnokság második versenyén, a Boldogkő Rallyn egyaránt április 21-24. között. 

Breen a vb hetedik helyén áll két versenyt követően, és ötödikként indulhat a horvát verseny első napján, míg Ostberg vezeti a magyar Rally1-es bajnokságot. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss