2024. április 24. 20:59

KezdőlapWRCBreen ezért bízik jó eredményben 

Breen ezért bízik jó eredményben 

-

Craig Breen, az M-Sport ír versenyzője a harmadik helyezéssel kezdte az idei Rally Világbajnoki szezont a Monte-Carlo Rallyn, így Horvátországban is hasonlóan jól szeretne szerepelni. 

A 32 éves Craig Breen nagyszerű harmadik helyen zárta a szezonnyitó Monte-Carlo Rallyt Sébastien Loeb és Sébastien Ogier mögött, majd egy kevésbé sikeres Svéd Rally következett számára. 

Az M-Sport ír versenyzője bízik benne, hogy a Montén mutatott formáját Horvátországban is be tudja mutatni. 

“Tavaly nagyon tetszett a Horvát Rally, ezért már nagyon várom az idei versenyt is – mondta Craig Breen – Igazából az aszfaltos versenyek fekszenek jobban, így ezért is várom a horvát versenyt. A múlt héten nagyon jól sikerült a tesztünk, jó volt újra az autóban ülni és elégedett voltam mindennel. Bízunk benne, hogy sikerül a Montén mutatott teljesítményt Horvátországban is megismételni. A szakaszok kissé hasonlítanak a tavalyiakhoz, ezért bizakodva várjuk a versenyt.” 

Az eddig 70 WRC futamon indult Craig Breen, aki tavaly a nyolcadik helyen zárt a Hyundai autójával déli szomszédunkban, két versenyt követően a Forddal a Rally Világbajnokság hetedik helyén áll, így a horvát verseny első napján az ötödik helyről rajtolhat. 

Az idei Horvát Rallyn, mely a Rally Világbajnokság harmadik versenye lesz, összesen 20 szakaszt kell teljesíteni, így a versenytáv 291,84 km lesz.  

Friss