2024. április 25. 22:10

KezdőlapWRCM-Sport: Ez egy különleges pillanat csapatunk számára

M-Sport: Ez egy különleges pillanat csapatunk számára

-

Sébastien Loeb a Monte-Carlo Rally után az M-Sport csapatával indul a Portugál Rallyval is, mely különleges pillanat a csapat számára.

Mint azt már megírtuk, Sébastien Loeb és Isabelle Galmiche a Monte-Carlo Rallyn aratott szenzációs győzelem után a Portugál Rallyn is indul az M-Sport csapatával.

Richard Millener elárulta, különleges pillanat, hogy a kilencszeres rally világbajnok és navigátora ismét csapatukkal fog versenyezni.

“A Monte-Carlo Rallyn átélt emlékek még mindig élesen jelen vannak a fejemben, és biztosan állíthatom ezt az egész csapattal kapcsolatban – mondta az M-Sport csapatfőnöke. – Számomra egy valóra vált álom, hogy Sébastiennel és Isabellével dolgozhatok újra. Hihetetlenül különleges pillanat, hogy Loeb ismét velünk indul a WRC-ben, ami mutatja azt a fantasztikus munkát is, melyet csapatunk végez.”

A Ford és a Red Bull is fontos szerepet játszik Loeb és Galmiche visszatérésében az M-Sporthoz.

“Külön köszönetet szeretnék mondani a Fordnak és a Red Bullnak, akik fontos szerepet játszanak abban, hogy Seb és Isabelle visszatér hozzánk – mondta Millener. – Ez jól mutatja, hogy partnereink is mindent megtesznek azért, hogy csapatunk a lehető legerősebb felállásban tudjon versenyezni a WRC-ben. Nagyon izgatottan várom, hogy lássam a Portugál Rally történéseit, biztos vagyok benne, hogy hasonlóképpen éreznek a szurkolók is.”

Malcolm Wilson ugyancsak kíváncsian várja a portugál versenyt.

“Nagyszerú partnereinknek köszönhetően ismét megnézhetjük, hogy Seb és Isabelle milyen teljesítményt tud nyújtani a Ford Puma Rally1-gyel – mondta az M-Sport ügyvezető-igazgatója. – Nagyszerű tudni, hogy ilyen erős csapattal indulhatunk Portugáliában, és hogy csapatunk lesz az első, amely öt Rally1-es autót indít egy WRC futamon. Ez jól tükrözi azt az érdeklődést is, mely a Rally1-es autóink iránt mutatkozik. Bízunk benne, hogy a jövőben még több ilyen típusú autót lehet majd látni a világ versenyein.”

Friss