2024. április 26. 23:28

KezdőlapWRCA Marseille korábbi edzője, Villas-Boas C3 WRC-vel megy Portugáliába

A Marseille korábbi edzője, Villas-Boas C3 WRC-vel megy Portugáliába

-

A Marseille sztár labdarúgóedzője, André Villas-Boas saját Citroen C3 WRC-jével megy a Portugál Rallyra, hogy bemutatót tartson a szurkolóknak. 

A Chelsea, a Tottenham, és a Marseille korábbi futball edzője, André Villas-Boas régóta nagy rajongója a motorsportnak és ezen belül is a rallysportnak, tavaly pedig már indult a Rally Világbajnokságon Citroen C3 R5-tel, mellyel a WRC3 12. helyén zárta a bajnokságot. 

Villas-Boas idén már rajthoz állt egy Hyundaijal a Rally Európa-bajnokság Fafe Rallyján, melyen végül műszaki hiba miatt kiállni kényszerült. 

A sztár edző a Portugál Rallyn is jelen lesz, ahol a Rally Világbajnokság 50. születésnapját ünneplik, azonban ezúttal nem versenyezni fog, csupán néhány szakaszon fogja szórakoztatni a szurkolókat Esapekka Lappi korábbi Citroen C3 WRC-jével, melyet tavaly vásárolt meg magángyűjteményébe. 

Villas-Boas korábban már versenyzett a Portugál Rally Lousada és Vieira do Minho szakaszán, melyek nagyon tetszettek neki. 

A Citroen C3 WRC-n kívül a Portugál Rallyn Alpine A110, Lancia Stratos, Audi Quattro, Lancia Delta S4, Toyota Corolla WRC és Hyundai i20 WRC is látható lesz a világbajnokság korábbi autói közül. 

Friss