2024. április 19. 07:30

KezdőlapWRC2023-tól WRC TV: Rallysport éjjel-nappal 

2023-tól WRC TV: Rallysport éjjel-nappal 

-

A WRC Promótere bejelentette, hogy 2023-tól 24 órán át működő TV-csatornát indít, melynek köszönhetően éjjel-nappal kedvenc sportjuknak szánhatják idejüket a rallysportért rajongók. 

Jona Siebel, a WRC Promóter ügyvezető-igazgatója nagyon fontos bejelentést tett a Portuigál Rally helyszínén, ahol a Rally Világbajnokság 50. születésnapját ünneplő programsorozat kezdődött szerda este. 

“Jövőre elindítunk egy 24 órán át működő TV-csatornát, mely csak a Rally Világbajnokságról fog szólni – mondta Siebel. – Új piacokat szeretnénk elérni, új piacokra szeretnénk belépni, ezért indítjuk a csatornát.” 

A WRC Promótere 2018-ban hozta létre a WRC+ platformot, melyen minden rally világbajnoki futam szakaszról szakaszra élőben figyelhető, továbbá belső felvételek, verseny összefoglalók is megtalálhatóak. 

Az idei évtől a WRC Promóter szervezi a Rally Európa-bajnokságot is, mely ugyancsak élőben követhető a WRC+ oldalon. 

Mohammed Ben Sulayem támogatásáról biztosította Jona Siebelt a TV-csatorna beindításával kapcsolatban. 

“Szeretnénk elérni minél több embert, és most nagyszerű ötletet hallhattunk, egy TV-csatorna beindítását – mondta az FIA elnöke. – El kell érnünk az embereket, meg kell szólaltatnunk azokat, akik saját autóikban a rally autókhoz hasonló járműveket látnak. Nem szabad arról sem elfeledkeznünk, hogy ez a sport a sebesség mellett a szórakoztatásról is szól.” 

A Portugál Rally ideje alatt folyamatos programok, a múlt nagyszerű versenyzői és autói várják az érdeklődőket a WRC 50. születésnapja alkalmával. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Forrás:dirtfish.com

Friss