2024. március 29. 08:59

KezdőlapWRCSordo: Ebben nem volt több 

Sordo: Ebben nem volt több 

-

Dani Sordo sorozatban harmadik, idén pedig második alkalommal zárt a harmadik helyen a Szardínia Rally alkalmával. A Hyundai spanyol versenyzője bevallotta, az olasz versenyből ennél többet nem tudott kihozni.

“Hogy őszinte legyek ezen a versenyen a harmadik hely volt a maximum, amit elérhettem – mondta Dani Sordo, aki az utóbbi három versenyén egyaránt a harmadik helyen zárt. – Jó volt csatázni, de néha nagyon nehéz volt tartani a tempót. Az előző évben néhány szakaszon gyorsabb tudtam lenni, mint idén, mert küzdöttem az autóval, hasonlóan a Portugál Rallyhoz. A problémát az jelenti, hogy az autó kerekei túlságosan kipörögnek. Ott Tanak másik szintet képviselt, mint én. Néhány szakasz után az eredményére csak annyit mondtam, hogy wow.” 

A spanyol versenyző azt is elárulta a verseny utáni sajtótájékoztatón, hogy hol fog legközelebb versenyezni. 

“Két verseny után már pihennem kell, mert elfáradtam… Na jó, csak vicceltem, de 40 éves vagyok már. A következő versenyem a görög Akropolisz Rally lesz a nyár után. Addig pedig figyelem a csapatot és azt szeretném látni, hogy folyamatosan fejlődik és halad előre.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss