2024. április 20. 01:19

KezdőlapWRCLoubet élvezi és már az eredmény is jön

Loubet élvezi és már az eredmény is jön

-

Pierre-Louis Loubet kis túlzással második karrierjét kezdte az M-Sporthoz igazolva, aminek a Szardínia Rallyn elért negyedik hely lett az eredménye. 

Pierre-Louis Loubet eredményei is tükrözik már, hogy mennyire jól érzi magát az M-Sport csapatánál, ahol a Horvát Rally még nem sikerült jól, Portugáliában azonban a hetedik, Szardínián pedig a negyedik helyet szerezte meg. 

“A kezdetektől fogva nagyon jól tudunk együtt dolgozni az M-Sport csapatával és az autóban is nagyon jók az érzések – mondta Pierre-Louis Loubet a Dirtfishnek. – Elképesztő, hogy már egy murvás verseny után képesek voltunk ilyen nagyszerű eredményt elérni. Már Portugáliában nagyon jónak éreztem a tempót és tudtam, hogy egy kis szerencsével komoly eredményt érhetünk el.” 

A francia versenyző szerint akár egy dobogó is összejöhetett volna Olaszországban. 

“Dani Sordonak és Ott Tanaknak is voltak problémái a versenyen, így akár egy dobogós eredmény is összejöhetett volna. Elsősorban viszont még nem ilyen eredményekben gondolkodunk. Szeretném jó formában folytatni, és szeretném a maximumot kihozni magamból.” 

Loubet legközelebb Észtországban és Finnországban áll rajthoz, Kenyában nem indul. 

“Most olyan versenyek következnek az észt és finn futamokkal, melyeket szeretek, és korábban Rally2-es autóval sem voltam rossz. Szóval meglátjuk, hogy miként alakulnak a versenyek.” 

A fiatal pilóta három verseny után a 11. helyen áll a bajnokságban. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Forrás:dirtfish.com

Friss