2024. március 28. 14:41

KezdőlapWRCGreensmith: Ez az év legnagyobb élménye 

Greensmith: Ez az év legnagyobb élménye 

-

Gus Greensmith számára nagyon jól alakult a tavalyi Szafari Rally, melyen dobogó közelében tudott zárni. A fordos versenyző szeretne idén is jól teljesíteni. 

Az M-Sport brit versenyzője, Gus Greensmith tavaly az előkelő negyedik helyet szerezte meg a szezon legkeményebb versenyén, a kenyai Szafari Rallyn. 

A fordos pilóta szerint hatalmas élmény Kenyában versenyezni. 

“Nagyon várom már a Szafari Rallyt, mert ez talán az év legnagyobb élménye – mondta Gus Greensmith. – Gyönyörű a hely és nagyon könyörtelenek a szakaszok, melyek hatalmas kihívást jelentenek. Talán ez az egyetlen verseny, ahol nem tudunk a végsebesség közelébe kerülni. Muszáj az autót is egyben tartani, miközben próbálunk gyorsak lenni. Tavaly nagyon jól szerepeltünk, ezért bízom benne, hogy az idei rendezvényen is hasonlóan lesz.” 

Gus Greensmith a világbajnokság kilencedik helyén áll jelenleg, így az első napon a nyolcadik autó lesz a szakaszokon, ami akár kedvezhet is számára. 

Az idei Szafari Rallyn 19 szakasz vár a versenyzőkre, a versenytáv pedig 363,44 km lesz. A versenyzők dolgát pedig az időjárás is megnehezítheti, hiszen a rendezvény teljes ideje alatt 18 fok körüli hőmérséklet és sokszor csapadék is várható.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss