2024. április 26. 00:19

KezdőlapWRCOgier: Idén nincs szerencsénk 

Ogier: Idén nincs szerencsénk 

-

A Rally Világbajnokság címvédője, Sébastien Ogier mindhárom idei versenyén problémákkal küzdött, a nyolcszoros rally világbajnok azonban bízik benne, hogy a negyedik versenye már sokkal jobb lesz. 

Sébastien Ogier idén részleges programot teljesít a Rally Világbajnokságon, ettől azonban még nem kellene folyamatosan problémákba ütköznie. 

A nyolcszoros rally világbajnok a Monte-Carlo Rallyn defekt miatt vesztette el a győzelmet, majd Portugáliában ugyancsak defekt miatt kényszerült szuperrallyzni, Kenyában pedig szintén defekt miatt zárt a negyedik helyen. 

A francia toyotás azonban bízik benne, hogy a három problémás versenyt már egy sikeresebb negyedik követi majd. 

“Talán a rally isteneinek nem igazán tetszik, hogy idén részleges programot teljesítek – mondta Sébastien Ogier a Dirtfishnek. – Idén mindhárom versenyünkön defekt miatt szálltunk ki a győzelemért folytatott csatából. Idén nincs szerencsénk, de ahogy mi franciák mondjuk: két probléma nincs harmadik nélkül. Most meg volt a három, így talán legközelebb szerencsésebbek leszünk.” 

Az előzetes tervek szerint a nyolcszoros rally világbajnok idén öt versenyen áll rajthoz a Rally Világbajnokságon, tehát még két futamon indulhat. 

Friss