vasárnap, augusztus 14, 2022
KezdőlapWRCBreen mostantól nagyobb kockázatot vállalhat 

Breen mostantól nagyobb kockázatot vállalhat 

-

- Hirdetés -

Craig Breen kissé óvatosabban vezetett eddig az M-Sport versenyzőjeként és sokkal inkább törekedett a verseny befejezésére, mint a kockázatvállalásra, azonban Richard Millener csapatfőnök most már kíváncsi arra is, ha kockázatot mer vállalni a csapat ír pilótája. 

A Finn Rally következik a Rally Világbajnokságon, mely Craig Breen egyik kedvenc versenye. Az ír versenyző eddig úgy próbált gyors lenni, hogy közben nem vállalt nagyobb rizikót, azonban az Észt Rally történt kicsúszása miatt már a bajnokság hatodik helyére esett vissza, ezért Richard Millener úgy mond zöld utat adott versenyzője számára és Finnországban több kockázat vállalásra ösztönzi. 

- Hirdetés -

“Azt hiszem, Craig Breen eddig inkább biztos és jó pontszerzésre törekedett, azonban már a hatodik helyre csúszott – mondta Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke a Dirtfishnek. – Személy szerint most arra lennék kíváncsi, hogy mi van, ha több kockázatot vállal, mert valljuk be, folyamatosan maradunk le a pontversenyben. Szeretném, ha megnéznénk, mi van, ha próbálunk jobb eredményekért harcolni. Mert, ha előrébb tudunk kerülni, az csak jő.” 

- Hirdetés -

Az ír versenyző eddig az idei hét verseny során a Monte-Carlo Rallyn lett harmadik, míg Szardínián második, ami a dobogós eredményeket illeti. 

Breen jelenleg 19 pontra van a dobogó harmadik helyén álló Elfyn Evanstől, míg a közvetlenül előtte álló Takamoto Katsutától 13 pontra. 

- Hirdetés -

Friss