2024. április 24. 14:33

KezdőlapWRCBreen mostantól nagyobb kockázatot vállalhat 

Breen mostantól nagyobb kockázatot vállalhat 

-

Craig Breen kissé óvatosabban vezetett eddig az M-Sport versenyzőjeként és sokkal inkább törekedett a verseny befejezésére, mint a kockázatvállalásra, azonban Richard Millener csapatfőnök most már kíváncsi arra is, ha kockázatot mer vállalni a csapat ír pilótája. 

A Finn Rally következik a Rally Világbajnokságon, mely Craig Breen egyik kedvenc versenye. Az ír versenyző eddig úgy próbált gyors lenni, hogy közben nem vállalt nagyobb rizikót, azonban az Észt Rally történt kicsúszása miatt már a bajnokság hatodik helyére esett vissza, ezért Richard Millener úgy mond zöld utat adott versenyzője számára és Finnországban több kockázat vállalásra ösztönzi. 

“Azt hiszem, Craig Breen eddig inkább biztos és jó pontszerzésre törekedett, azonban már a hatodik helyre csúszott – mondta Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke a Dirtfishnek. – Személy szerint most arra lennék kíváncsi, hogy mi van, ha több kockázatot vállal, mert valljuk be, folyamatosan maradunk le a pontversenyben. Szeretném, ha megnéznénk, mi van, ha próbálunk jobb eredményekért harcolni. Mert, ha előrébb tudunk kerülni, az csak jő.” 

Az ír versenyző eddig az idei hét verseny során a Monte-Carlo Rallyn lett harmadik, míg Szardínián második, ami a dobogós eredményeket illeti. 

Breen jelenleg 19 pontra van a dobogó harmadik helyén álló Elfyn Evanstől, míg a közvetlenül előtte álló Takamoto Katsutától 13 pontra. 

Forrás:dirtfish.com

Friss