2024. április 19. 20:56

KezdőlapWRCNeuville: Kiderül, hogy Észtországban eltévedtünk-e 

Neuville: Kiderül, hogy Észtországban eltévedtünk-e 

-

Thierry Neuville a Finn Rallyn sokkal jobb teljesítményben reménykedik, a belga versenyző bízik benne, hogy az Észt Rallyn mutatott hátrány csökkenni fog a hétvégén. 

Az Észt Rallyn érezhető volt a Hyundai versenyzőinek hátránya a Toyotával szemben, azonban Thierry Neuville bízik benne, hogy közelebb lesznek a riválisokhoz Finnországban. 

“Valószínűleg Észtországban volt a legnagyobb hátrányunk a Toyotával szemben – mondta a belga versenyző a Motorsport.com oldalnak. – Ugyanakkor azt hiszem, többet is kihozhattunk volna azon a versenyen az autóból. A finn verseny előtti teszt alapján most közelebb lehetünk a Toyotához. Ha ez így lesz, akkor Észtországban csak el voltunk tévedve, de ezt nem tudom biztosra jelenleg. A teszten sokkal nagyobb lett az önbizalmam az autóban, ugyanakkor sokkal precízebben is kell vezetni Finnországban, mert a precizitás és az önbizalom, amivel gyorsabbá lehet válni. Ez még számomra hiányzik, de sajnos a csapattársaimnak is.” 

Az Észt Rallyn Ott Tanak a harmadik, míg Thierry Neuville a negyedik lett. 

A Finn Rallyn 22 szakasz vár a versenyzőkre. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss